Вторник, 14.05.2024, 09:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
вход
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Наш опрос
Кто по вашему станет следующим президентом Украины?
Всего ответов: 554
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Димитровская Городская организация Народной Партии
    Главная » 2009 » Октябрь » 29 » З’їзд Народної Партії висунув Володимира Литвина кандидатом у Президенти України
    З’їзд Народної Партії висунув Володимира Литвина кандидатом у Президенти України
    12:00
    21 жовтня 2009 року в Міжнародному виставковому центрі відбувся ХІ з’їзд Народної Партії. У роботі з’їзду взяли участь понад 10 000 членів Народної Партії та її прихильників. На з’їзді було розглянуто питання запровадження системи відкритих списків на виборах депутатів місцевих рад та про висування кандидата на пост Президента України від Народної Партії.

    З першого питання порядку денного виступив заступник Голови Народної Партії Олег Зарубінський. Він наголосив на тому, що більшість політичних сил критикують виборчу систему за закритими списками, але насправді роблять все для того, щоб залишити її. Народний депутат України О.Зарубінський також нагадав присутнім, що Володимир Литвин першим серед усіх політиків виступив з ініціативою скасування закритих списків. «На початку 2008 року фракція Блоку Литвина підготувала і внесла до парламенту законопроект, що запроваджує систему відкритих виборчих списків», - зазначив заступник Голови партії. Він вніс пропозицію, прийняти рішення про запровадження Народною Партієї системи відкритих списків на виборах депутатів місцевих рад, не очікуючи відповідних змін у законодавстві України та не чекаючи зміни позиції інших політичних сил щодо цього питання. При цьому, за словами О.Зарубінського, пропонується визначати місце у списку не на основі суб’єктивних оцінок і критеріїв, а винятково на основі рівня підтримки людей, за результатами по кожній виборчій дільниці. «Саме реальна підтримка виборців, що напряму матеріалізується у результати голосування на виборчій дільниці, має стати головним і, що надзвичайно важливо, абсолютно об’єктивним критерієм, який автоматично визначає місце кожного нашого активіста у виборчому списку до представницьких органів влади різних рівнів. Це є, по-перше, демократично, по-друге – ефективно, а по-третє – справедливо», - заявив О.Зарубінський.




    З другого питання порядку денного «Про висування кандидата на пост Президента України від Народної Партії» виступили промовці, які висловлювали глибоку повагу й підтримку в діях Голові Верховної Ради України, Голові Народної Партії Володимиру Литвину і пропонували учасникам з’їзду підтримати його кандидатуру на посаду Президента України.

    Заступник Голови партії Сергій Гриневецький зазначив: «У виступах прозвучала одностайна пропозиція щодо висунення від Народної Партії кандидатом на пост Президента України Литвина Володимира Михайловича. Напередодні під час проведення партійних конференцій в усіх 27 регіонах України, їх учасники підтримали кандидатуру Голови партії». Делегати з’їзду одноголосно підтримали кандидатуру Володимира Литвина на посаду Президента України.

    Володимир Литвин у своєму виступі зазначив: «Сьогодні активно відбувається процес приватизації влади. Частково вона вже приватизована, залишився єдиний інститут – Верховна Рада України і ведуться активні дії для того щоб її остаточно дисредитувати. І я особисто, і мої колеги не даємо приватизувати цей останній прихисток українського народу. Я переконаний, що нам потрібно навести порядок в Україні».

    Голова Народної Партії сказав, що першим кроком у подальшій роботі аналіз приватизації державного майна, що було здійснено за роки незалежності. «Ми проаналізуємо все, що було віддано в приватні руки, а також на яких підставах та на яких засадах це було здійснено. Я переконаний, що сьогодні час працювати на країну», – наголосив В.Литвин.

    У своєму виступі лідер Блоку Литвина порушив питання зовнішніх відносин України. «Ми зробимо все, щоб забезпечити перший головний і визначальний напрямок безпеки – це налагодження добросусідських прогнозованих результативних стосунків з нашими сусідами. Ми будемо працювати також з усім світом з міжнародними організаціями, виходячи, насамперед, і в першу чергу, з інтересів України», – зауважив Володимир Литвин.

    В.Литвин висловив переконання, що влада має належати українському народові: «Ми зробимо все, щоб повернути владу українському народові, через чіткі, прозорі, відповідальні правила формування влади. Ми виходимо з розуміння того, що влада в Україні має бути єдиною, має бути моральною і має бути відповідальною».

    Звертаючись до учасників з’їзду лідер Народної Партії підкреслив, що попереду на всіх чекає складна, відповідальна та напружена робота, яка має дати потрібний результат. «я переконаний, що разом ми зробимо цю велику роботу, яка дозволить нам усім бути гордими за те, що ми належимо до великого українського народу, що ми живемо в державі, ім’я якій Україна», – сказав В.Литвин, завершуючи свій виступ.



    Просмотров: 1404 | Добавил: 696 | Рейтинг: 5.0/20 |
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Бесплатный хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024