Среда, 15.05.2024, 00:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
вход
Поиск
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Наш опрос
Как Вы относитесь к деятельности Народной Партии и её лидера?
Всего ответов: 496
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Димитровская Городская организация Народной Партии
    Главная » Архив материалов
    Щиро вітаємо вас із професійним святом – Всесвітнім днем бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
    Сьогодні важко переоцінити роль цих культурно-просвітницьких осередків у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток вітчизняної освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства. Бібліотека – це храм знань, де зберігаються безцінні духовні скарби, які живлять могутнє коріння народу вічними інтелектуальними та культурними цінностями. В інформаційне суспільство третього тисячоліття бібліотеки входять з місією задовольнити прагнення людини до самоосвіти та саморозвитку. Ваша професія надзвичайно важлива, адже саме ви відкриваєте читачам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості знань.
    Бажаємо вам творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя та подальших успіхів у благородній та просвітницькій справі.

    Політвиконком Народної Партії 


    Просмотров: 748 | Добавил: 696 | Дата: 23.09.2009 | Комментарии (0)

    Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!
    Нафтова галузь – одна із базових в економіці держави. Результати діяльності галузі значною мірою визначають стан та рівень розвитку всієї промисловості, впливають на загальну соціально-економічну ситуацію в країні. Важко переоцінити ту важливу роль, яку відіграє сьогодні нафтогазовий комплекс. Соціально-економічна стабільність нашої держави та її конкурентоспроможність на світових ринках визначальною мірою залежать від результативної діяльності підприємств нафтогазового і всього паливно-енергетичного комплексу, від готовності до впровадження інноваційних науково-технічних розробок і проектів, кінцевою метою яких є перехід від енергозатратних до енергозбережних технологій, бережливого ставлення до надр і охорони довкілля. 
    Ми переконані, що завдяки високому професіоналізму і багатому досвіду, умілій організації виробничого процесу, впровадженню прогресивних технологій виробництва, наполегливій праці трудових колективів буде забезпечено сталий розвиток галузі та досягнуто нових значних успіхів, що сприятиме зміцненню економіки України.
    Бажаємо вам міцного здоров’я, добра і благополуччя, оптимізму, успіхів та здобутків у вашій нелегкій праці. Нехай і надалі ваші зусилля будуть спрямовані на піднесення національної економіки, зміцнення енергетичної незалежності нашої держави.
    Політвиконком Народної Партії 


    Просмотров: 830 | Добавил: 696 | Дата: 11.09.2009 | Комментарии (0)

    Щиро вітаємо вас із Днем фізичної культури та спорту!
    Це свято символізує велич духу і красу, силу, здоров’я і мужність. Фізична культура – це не лише професійні заняття спортом, а й активний, здоровий спосіб життя кожного. Спорт не тільки додає здоров’я, він загартовує характер і волю.
    Своїми досягненнями, натхненною працею ви прославляєте нашу країну на міжнародніому олімпі, робите вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного, Олімпійського та Параолімпійського руху в Україні.
    Імена Олімпійських чемпіонів Яни Клочкової, Рустама Шаріпова, Людмили Джигалової, Юрія Пояркова, Ігора Рибака, Валерія Гончарова, Катерини Куришко та багатьох інших спортсменів назавжди увійшли до плеяди кращих спортсменів світу. Сподіваємося, що їхні успіхи надихнуть молоде покоління українців більш активно займатися фізичною культурою і спортом, дбати про своє здоров’я, гартувати тіло й дух.
    Ми переконані, що держава має зробити усе необхідне, щоб фізична культура та спорт зайняли своє гідне місце у системі виховання здорового, активного енергійного покоління.
    Бажаємо вам невичерпної енергії, нових звершень, наснаги у фізичному гартуванні. Зичимо спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої країни. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури та спорту, взірцем для юних українців.

    Політвиконком Народної Партії 


    Просмотров: 806 | Добавил: 696 | Дата: 11.09.2009 | Комментарии (0)

    В суботу, 29 серпня 2009 року Голова Народної Партії, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин із робочим візитом відвідав Донецьку область. 
      На початку дня Володимир Литвин відвідав м. Горловка, яка святкувала 230-ліття. Він прийняв участь у святковій ході трудових і творчих колективів міста. «Я сьогодні тут разом із вами для того, щоб попросити вибачення у всіх вас і кожного з вас за те, що людина праці, людина, яка безпосередньо виробляє матеріальні блага, люди героїчних професій, шахтарі, хіміки, машинобудівники сьогодні належним чином не оцінені і те, що людина праці сьогодні забута », - сказав В. Литвин. Також він додав, що «присутність на цьому святі багатьох партійних прапорів, це взаєморозуміння, яке панує тут, повинно бути матеріалізовано в практичній діяльності, тому що нічого ділити, не варто і далі ділити країну і обіцяти, що завтра буде краще. Краще буде тоді, коли буде розуміння, що основу країни і життя країни визначатиме матеріальне виробництво». 
      На брифінгу, який відбувся в Горловці, Володимир Михайлович відзначив: «Кожен політик повинен демонструвати відчуття відповідальності, сорому. Якщо це буде, то буде довіра. Те, що відбувається – це якийсь ярмарок пихатості: всі обіцяють, всі кричать, але треба вирішувати конкретні проблеми». ... Читать дальше »
    Просмотров: 969 | Добавил: 696 | Дата: 31.08.2009 | Комментарии (0)

    Щиро вітаємо вас із Днем знань та з початком нового навчального року! Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
    Бажаємо вам, шановні учні та студенти, знайти свою дорогу до мудрості, подолати її легко, гідно підкоривши найвищі та найзаповітніші вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Міцні знання, багатогранна ерудиція, шляхетність, порядність, милосердя – це ті головні людські якості, які обов’язково знадобляться кожному для досягнення вагомих успіхів у дорослому житті.
    Щиро дякуємо за щоденну напружену титанічну працю усім педагогам, які не лише щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян. Низький уклін вам і всенародна шана за те, що ви не зважаючи на складну ситауцію в освітній галузі, незадовільне фінансування та мізерну заробітну платню, продовжуєте любити наших дітей, розкривати їхні таланти та здібності, допомагати повірити у свої сили та можливості. Адже ваша мудрість та великодушність залишається з вихованцями на все життя.
    Наша політична сила зробить усе можливе, щоб ваша подвижницька праця винагороджувалася належним чином, а престиж звання вчителя та викладача неухильно зростав.
    Бажаємо вам творчої наснаги у навчанні і праці, нових пошуків і відкриттів, міцного здоров’я, достатку та щасливого майбутнього!

    Політвиконком Народної Партії


    Просмотров: 1316 | Добавил: 696 | Дата: 31.08.2009 | Комментарии (0)

    Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем шахтаря! Вугільна промисловість завжди була і залишається енергетичною основою національної економіки, гарантом її стабільності. Нелегка праця шахтарів заслуговує на повагу, а підприємства вугільної промисловості – на підтримку та опіку держави. Попри це зарплати шахтарів є несправедливо низькими, а умови праці та рівень безпеки на шахтах лишаються незадовільними. При цьому левова частка заробленого вашою тяжкою працею опиняється в кишенях можновладців, а вугільна промисловість цинічно оголошується збитковою. Ми переконані, що сьогодні держава має гарантувати шахтарям безпеку праці, належний соціальний захист та впевненість у завтрашньому дні. Усе це можливо лише за умови нарощування виробничих потужностей, впровадження передових методів господарювання, структурних змін у вугільній промисловості та результативної інвестиційної політики. Наша політична сила зробить усе можливе для того щоб, працівники вугільної галузі отримували гідну заробітну плату та мали безпечні умови праці. Бажаємо вам міцного здоров’я, нестримної енергії, трудових успіхів, добра і радості вашим рідним та близьким, які завжди з н ... Читать дальше »
    Просмотров: 1303 | Добавил: 696 | Дата: 31.08.2009 | Комментарии (0)

    Шановні співвітчизники! Щиро вітаємо вас із Днем Незалежності України! Ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. День Незалежності – це свято пам’яті про наших предків, що боролися за державність, а також день, коли варто замислитися про майбутнє прийдешніх поколінь та про нашу відповідальність перед історією. На превеликий жаль, сьогодні в Україні існує високий рівень державної корупції, низька довіра населення до владних структур та масова бідність людей. Останні події свідчать, що прагнення до збагачення у можновладців перемогло їхній громадянський обов’язок, вони будь-якою ціною намагаються отримати доступ до посад та фінансових ресурсів, нехтуючи інтересами простих громадян. Ми переконані, що чергова річниця Незалежності України – не тільки час, коли треба підбити підсумки пройденого країною, а й час, коли належить дати відповіді на найбільш актуальні питання сьогодення. Досягнення Україною незалежності створ ... Читать дальше »
    Просмотров: 1023 | Добавил: 696 | Дата: 22.08.2009 | Комментарии (0)

    Шановні працівники будівельної галузі!

          Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем будівельника!


          Професія будівельника здавна була овіяна народною шаною та великою позитивною силою. Адже ті, хто будує житло, лікарні, офіси, торговельні центри, дитячі майданчики, дарують нам радість споглядання, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту. 
        Ви обрали дуже складну, але водночас надзвичайно важливу професію, адже будівельна галузь є одним з головних індикаторів розвитку і стабільності економіки країни.
        Ваша практична діяльність – реальний внесок в оновлення міст, селищ і сіл нашої країни, коли будуються нові об’єкти освіти, охорони здоров’я, унікальні спортивні споруди, відновлюються храми, пам'ятки історії й культури. Навіть за складних економічних умов ви шукаєте шляхи поліпшення своєї діяльності, конкурентоздатності будівельної продукції, зростання авторитету професії будівельника. 
          Зичимо вам здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя вашим сім’ям. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні - процвітання.

                                                                   Політвиконком Народної Партії


    Просмотров: 972 | Добавил: 696 | Дата: 05.08.2009 | Комментарии (0)

    Голова Верховної Ради Володимир Литвин зустрівся з Джозефом Байденом. - Про що саме йшлося у бесіді і чому затягнулася зустріч? - Насамперед, з огляду на те, що зустріч була не такою офіційною, як з іншими посадовими особами. Оскільки Байден – досвідчений парламентарій, він був в українському парламенті, ми говорили про ті проблеми, які можна охарактеризувати як внутрішнє завдання, яке має розв’язувати Україна. Ми говорили про зовнішні політичні вибори і виклики України. Про те, що сьогодні проблема відповідальності, проблема спільної роботи – це не вибір української політики, це – зобов’язання, це – та ноша, яку сьогодні мають з гідністю і з результатами для України нести українські політики. А головне – це пошук і знаходження компромісів важких і складних в інтересах стабільності і передбаченого розвитку країни. Як раз це те, про що я постійно говорю, з чим я намагаюсь достукатися, у тому числі в відкритих листах і зверненнях до всіх провідних вождів України. А відтак, це була максимально відверта розмова, і я перекон ... Читать дальше »
    Просмотров: 798 | Добавил: 696 | Дата: 30.07.2009 | Комментарии (0)

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин направив листа Президенту України В.А.Ющенку, Прем'єр-міністру України Ю.В.Тимошенко, Головам депутатських фракцій у Верховній Раді України: В.Ф.Януковичу, І.Г.Кириленку, М.В.Мартиненку, П.М.Симоненку, І.Ф.Шарову Президенту України Ющенку В.А. Прем´єр-міністру України Тимошенко Ю.В. Головам депутатських фракцій у Верховній Раді України Януковичу В.Ф., Кириленку І.Г., Мартиненку М.В., Симоненку П.М., Шарову І.Ф. Вимушений вкотре публічно, а тепер ще й персонально письмово звернутися до Вас, оскільки ситуація в країні стрімко набула критично загрозливого характеру. Насамперед через доведення державного управління до стану паралічу, зростаючу неадекватність у діяльності інститутів влади, їх посадових осіб, а також усіх політичних сил, представлених у владі. Звісно, хтось із політиків і якась політична сила виграє президентські вибори, якщо вони взагалі відбудуться в такій обстановці. Проте має бути зрозуміло, що на руїнах люди жити не зможуть. Надумані приводи блокування Верховної Ради України, яке вже остаточно завело у глухий кут парламент, є віддзеркаленням загострення політичної боротьби мі ... Читать дальше »
    Просмотров: 990 | Добавил: 696 | Дата: 16.07.2009 | Комментарии (0)

    « 1 2 3 »
    Бесплатный хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024