Вторник, 14.05.2024, 17:51
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
вход
Поиск
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Наш опрос
Как Вы относитесь к деятельности Народной Партии и её лидера?
Всего ответов: 496
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Димитровская Городская организация Народной Партии
    Главная » Архив материалов
    У неділю, 12 липня 2009 року, о 21:00 розпочнеться програма Д.Кісельова «Наверху» на каналі TВі за участю Голови Верховної Ради України, Голови Народної Партії Володимира Литвина. 

    Прес-служба Народної Партії

    Просмотров: 627 | Добавил: 696 | Дата: 10.07.2009 | Комментарии (0)

    У неділю, 12 липня 2009 року, о 18:45 Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин буде гостем студії у програми «Факти тижня» на телеканалі ICTV.

    Прес-служба Народної Партії

    Просмотров: 850 | Добавил: 696 | Дата: 10.07.2009 | Комментарии (0)

    В главном управлении Государственной службы Украины утверждают, в этом году большинство государственных служащих подали неправдивые сведения о своих доходах и доходах членов своих семей Соответствующие данные были получены в результате проведения ГУСУ совместно с Министерством внутренних дел, Государственной налоговой администрацией, Службой безопасности Украины контрольно-инспекционных проверок, передает УНИАН. Декларации о доходах, финансовых обязательствах и имущественном состоянии за 2008 год подали 367 тысяч 016 госслужащих и аттестованных работников ГНА и Государственной таможенной службы Украины. В результате спецпроверок было установлено, что из 90% от общего количества лиц: - 81,1% предоставили недостоверную информацию при декларировании доходов; - 37,8% предоставили неправдивые сведения о пребывании на руководящих должностях в субъектах ведения хозяйства; - 2,2% предоставили недостоверную информацию о привлечении к уголовной и административной ответственности за коррупционные действия; - 4,4% предоставили неверные данные относительно наличия у них дипломов об образовании.
    Просмотров: 866 | Добавил: 696 | Дата: 09.07.2009 | Комментарии (0)

    У четвер, 9 липня 2009 року, відбувся брифінг заступника голови фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України Олега Зарубінського щодо ситуації у парламенті. «Сьогодні в системі маніпуляціїї масовою свідомістю уже використовуються законотворчі процеси, і це є особливо небезпечним», – зазначив народний депутат. О.Зарубінський навів систему реальних фактів такої маніпцляції. Він нагадав, що за ініціативи представника Партії регіонів у 2003 році, а потім улітку 2006 року, коли Микола Азаров обіймав посаду Міністра фінансів, у Верховної Ради забрали право ініціювати і пропонувати зміни до прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати, що було прописано у змінах до закону «Про оплату праці». «Це є досить симптоматично, тому що якраз до цих поправок, пролобійованих тодішнім Міністром фінансів, Верховна Рада могла дійсно на основі законів ініціювати зміни до мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму», – наголосив О.Зарубінський. Другий факт, який навів народний депутат, стосувався зустрічі, яка відбулась нещодавно, з Президентом України за участю представника Міжнародного валютного фонду, під час якої М.Азаров пропонував скоротити бюджет у статті соціальних видатків. «Очевидно, це робилося для того, щоб сподобатися представникові Міжнародного валютного фонду. Минуло кілька тижнів і підтримується зовсім інша пропозиція – збільшити видатки бюджету на соціальні програми», – зауважив О.Зарубінський. Також заступник голови фра ... Читать дальше »

    Просмотров: 824 | Добавил: 696 | Дата: 09.07.2009 | Комментарии (0)

    Володимир Литвин у ролі спікера пережив багато блокувань парламентської трибуни. Ті, хто кілька років тому не пускали його у президію, сьогодні - союзники. А ті, хто були союзниками, нині - в опозиції. За весь цей час він став внутрішньо спокійнішим. Але його оцінки колег-депутатів набули різкішого звучання, він вже не намагається демонструвати колишню солодку лояльність обом частинам парламенту. Мені здається, що у його дипломатичних формулюваннях можна прочитати і розчарування, а деколи і навіть певну відразу до окремих політиків. Ми зустрілися із спікером напередодні п’ятничного позачергового засідання парламенту. Ще у четвер він вірив, що засідання відбудеться і кадрові питання будуть вирішені... "СОРОМНО БУВАТИ У ПАРЛАМЕНТІ? ВІДМОВСЯ ВІД ЗАРПЛАТНІ ТА СКЛАДИ МАНДАТ" Володимире Михайловичу, чому, на Ваш погляд, Партія Регіонів блокує процес доукомплектування уряду? Якщо йдеться про ка ... Читать дальше »

    Просмотров: 813 | Добавил: 696 | Дата: 06.07.2009 | Комментарии (1)

    3 липня 2009 року Володимир Литвин відвідав Чернігівську область. У ході візиту він зустрівся із представниками місцевих ЗМІ і громадських організацій, яких цікавила думка і точка зору провідного політика стосовно проблем і суперечливих ситуацій, які сьогодні переслідують Україну. Прес-конференція Голови Народної Партії тривала майже годину, протягом якої він відповідав на численні запитання щодо мінливого сьогодення і невизначеного майбутнього держави, всього того, що болить не лише йому, а й кожній людині. З чим пов’язана необхідність проведення сьогодні позачергових засідань Верховної Ради? Ви знаєте, що позачергові засідання Верховної Ради України збираються тоді, коли потрібно прийняти невідкладні рішення. На попередньому позачерговому засіданні Верховна Рада ухвалила Закон про фінансування проведення «Євро-2012», де зіткнулися державні і, очевидно, регіона ... Читать дальше »
    Просмотров: 839 | Добавил: 696 | Дата: 06.07.2009 | Комментарии (0)

    Так заявив Володимир Литвин під час прес-конференції для чернігівських регіональних ЗМІ. З боку журналістів лунали численні запитання, перш за все про блокування роботи парламенту. Голова Народної Партії відповів, що на даний момент загрози тотального блокування немає і якщо хтось не хоче працювати, то йому слід надавати свої пропозиції, які ми будемо розглядати і приймати відповідні рішення. «Нікого не цікавить соціальний закон, бо якщо він буде прийнятий, то відпаде питання блокування роботи парламенту», – зауважив В.Литвин.

    Журналістів також цікавили питання щодо кадрових призначень в українській владі. «Голосувати за чиїсь забаганки ніхто не збирається є, тому що є елементарна етика. Я пропоную відкрито обговорювати і розглядати всі кадрові пропозиції, які сьогодні існують, а деменструвати «політику лову» вважаю неприйнятним», – наголосив Володимир Литвин.

    Запитували і про те, в чому лідер Народної Партії бачить повернення в Україну моралі. В.Литвин зазначив, що слід об’єднуватися всім для вирішення цього питання: і владі, і народу. «Сьогодні необхідно повернути кожній людині віру в себе і в державу та створити для цього всі умови, але кожна людина також має відчувати за це відповідальність. В Україні перші обличчя влади повинні подавати приклад самі, а у нас майже всі політики – циніки. А мене це не просто зачіпає, мене це обурює ... Читать дальше »
    Просмотров: 677 | Добавил: 696 | Дата: 03.07.2009 | Комментарии (0)

    Минулого тижня Голова Верховної Ради Володимир Литвин оголосив про намір взяти участь у виборах Президента України, якщо не буде створено уряду національного порятунку та не сформовано плану надзвичайних дій щодо виходу країни з кризи. За таких обставин кандидатура лідера Народної Партії складе гідну конкуренцію нинішнім фаворитам та дасть народу шанс кардинально змінити владу, відмовившись від вузькокланового протистояння на користь нової політики в інтересах людей. 

    „Якщо не буде реалізовано цих пропозицій, то я зроблю все, щоб утримати Верховну Раду в робочому стані, й братиму участь у президентських виборах. Я заявляю про це офіційно. Апелюватиму до людей, що треба, нарешті, „подякувати” тим, хто мав можливість усе змінити на краще й абсолютну владу в країні, тим, хто після президентських виборів у разі перемоги спровокує черговий розкол країни, чергове зведення рахунків, черговий розподіл посад”, – заявив лідер Народної Партії.
    Участь Володимира Литвина у виборчій кампанії, очевидно, додасть інтриги виборам-2010. Насамперед, через появу реальної, а не “політтехнологічної” альтернативи лідерам кольорових мегаблоків, які ось уже п’ять років розривають країну на шматки і мають намір робити це й надалі.
    На жаль, нинішня кампанія має всі шанси перевершити попередню за рівнем бруду та адміністративного ресурсу. В умовах, коли “переможе ... Читать дальше »
    Просмотров: 745 | Добавил: 696 | Дата: 02.07.2009 | Комментарии (0)

    Претензії Віктора Януковича до Блоку Литвина, висловлені ним у сьогоднішній заяві, щодо «відстоювання власних шкурних інтересів» під час розгляду питання про прожитковий мінімум викликають не тільки подив , але й усмішку. Адже смішно сприймати, коли людина, очевидно, на декілька хвилин відірвавшись від гри в гольф або в теніс, із сумом у голосі просторікує про проблеми найбідніших українців.

    Якщо б він хоч трошечки турбувався про ці проблеми, то принаймні з’явився б на засідання Верховної Ради, на якому це питання і розглядалося, і власноручним голосуванням спробував довести, що чергові ініціативи щодо підвищення прожиткового мінімуму - не примітивний виборчий піар та імітація активної (щоправда заочної) турботи про людей. Відсутність же пана Януковича під час розгляду ним же розрекламованого напередодні на всіх телеканалах соціального питання, як і майже стовідсоткова його відсутність на робочому місці (а посада в нього – народний депутат України), у черговий раз засвідчили – слова це одне, а реальні дії – зовсім інше.

    Прагнення звинуватити Блок Литвина у відстоюванні шкурних інтересів можна пояснити лише одним: коли для людини саме шкурні інтереси є дороговказом і єдино зрозумілим способом життєдіяльності, під цю свою мірку вона починає міряти все інше та всіх інших.

    А з яких саме інтересів, чи не з шкурних, виходив Віктор Янукович, свого часу прийшовши до влади і тут же зменшивши мінімальну зарплату в країні з 237 до 205 гривень і наклавши табу на випл ... Читать дальше »
    Просмотров: 578 | Добавил: 696 | Дата: 02.07.2009 | Комментарии (0)

    ЗАЯВА
    депутатської фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України
    від 25 червня 2009 року

    25 червня 2009 року Верховна Рада України прийняла Постанову «Про поточну ситуацію у вугільній промисловості та тепловій енергетиці і шляхи подолання кризових явищ в енергетичній сфері».
    Це рішення, запропоноване представниками Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, було прийнято під тиском енергетичного лобі та власників окремих вугледобувних підприємств і фактично не враховує інтереси та потреби простих шахтарів.
    Зважаючи на прогнозовану відсутність підтримки у сесійній залі, був відкликаний проект Постанови «Про невідкладні заходи щодо підтримки вугледобувних підприємств, стабілізації соціально-економічної ситуації у вугільній галузі та забезпечення енергетичної безпеки України», внесений Головою Верховної Ради України В.Литвином. 
    Цей проект постанови підготовлений за результатами зустрічей з представниками шахтарських колективів і спрямований на реалізацію конкретних і, головне, реальних кроків щодо підтримки вугледобувних підприємств у період економічної кризи. Ним, зокрема, передбачались розробка та затвердження графіків закупівлі вугілля до державного резерву енергетичного вугілля у 2009 році, а також укладання відповідних угод з виробниками вугілля усіх форм власності на забезпечення щомісячної закупівлі вугілля та здійснення своєчасних розрахунків за нього у повному обсязі. 
    Слід зазначити, що проект пос ... Читать дальше »
    Просмотров: 684 | Добавил: 696 | Дата: 02.07.2009 | Комментарии (0)

    « 1 2 3
    Бесплатный хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024